jg nordic

vores ansvar

jg nordic
Bæredygtighed

Den globale pandemi vi har været igennem, har radikalt ændret den måde, vi driver forretning på. Denne proces viste verden, hvor skrøbelige økonomiske, sociale og miljømæssige systemer kan
være. Det er blevet forstået, at succes ikke kun er begrænset til økonomiske resultater. Miljømæssige og sociale mekanismer skal også tages i betragtning.

MILJØPOLITIK

Der er en stigende debat om vigtigheden af at bruge klodens ressourcer ansvarligt og bidrage til at fjerne sociale uligheder. Respekt for miljø og mennesker, pålidelighed og innovation er vores grundlæggende virksomhedsværdier hos Silverline. Vi bygger vores bæredygtighedsforståelse på alle disse værdier og
sigter efter at skabe værdi for det samfund, vi lever i.

jg nordic & fn's verdensmål

Hos JGNordic SILVERLINE følger vi FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling, med særligt fokus på SDG 3. SDG 4. SDG, 8, SDG 9, og SDG 12.
Læs mere om hvordan vi implementerer målene i vores arbejdsprocess længere nede.

mål 3
godt helbred & velvære

Som en produktionsvirksomhed arbejder vi for at sikre de bedst mulige sundhedsforhold for vores medarbejdere gennem arbejdsmiljø og sikkerhedspraksis.

mål 4
Kvalitetsuddannelse

Vi giver mulighed for
erhvervsuddannelse og livslang læring gennem
udviklingsaktiviteter for vores medarbejdere.

mål 8
anstændigt arbejde & økonomisk vækst

For at give vores medarbejdere de arbejdsforhold, de fortjener, tager vi internationale standarder som rettesnor, og vi baserer vores indkøbsprocedurer på ikke at ansætte børnearbejde og tvangsarbejde og sikre rimelige arbejdsforhold. Vi øger produktionen og den økonomiske vækst med vores investeringer i R&D og innovation.

mål 9
industri, innovation & infrastruktur

Med vores innovative produkter fortsætter vi bæredygtig industrialisering og støtter innovation i den digitaliserede verden.

mål 12
ansvarlig produktion & forbrug

Vi anvender en produktionsmodel baseret på cirkulær økonomi, bruger naturressourcer effektivt, øger genbrug med effektivt affald ledelse og foretrækker miljøvenlige bortskaffelsesmetoder.

forbedringer og tiltag

Reparation

Reparationer og udbytning af defekte dele er mere skånsomt for miljøet

Genanvendelse

Returvarer genanvendes så vidt muligt

belysning

LED belysning i vores produkter

aktiv deltagelse

Medlem af El returordning siden 2022

Vores indsats

Vi har udskiftet oliefyr, nye vinduer, LED belysning i lokalerne på hovedkontoret i Ikast for at blive mere miljøvenlige. Vi genbruger også vores papir og pap

egen service

Egen serviceafdeling og udvidet garanti på stor del af sortimentet, så produkter kan leve længere.

Kontakt service her

jg nordic
Miljømæssige produkter

SILVERSWITCH

Et utrolig smart system, som kan hjælpe jer med at beholde varmen i boligen og dermed skære ned på omkostningerne! Om vinteren trykker du en enkelt
gang på fjernebetjeningen , og så skifter motoren retningen på udblæsningen igennem de vaskbare kulfiltre . Dette gør at varmen i boligen ikke smides ud men tværtimod beholdes. De vaskbare kulfiltre kan vaskes og genbruges op til 3 gange, og de skal vaskes ca. hver 3. 5. måned ved almindelig brug. Dette betyder at de medfølgende kulfiltre kan klare dig ca. 4 vintre igennem. Om sommeren trykker du endnu engang på fjernbetjeningen og derefter skifter motoren retningen af udblæsningen ud til det fri igennem din aftrækskanal. Her smides lugten og fugten ud af boligen, hvorfor boligen
derfor ventilere for et sundere miljø.

tHERMOSPJÆLD

Sikrer varmetab og har lang levetid på 10-15 år

Køb her

PLASMAFILTER

3-lags spjæld som sikrer at varmen bliver i boligen

Køb her

jg nordic

miljøpolitik

Det er vores mål, ved med miljømæssig ansvarlighed, fra fremstilling af produkt til eftersalgsservice, at beskytte miljøet bedst muligt og med denne intention at skabe programmer og sætte mål for hvordan vores ageren løbende tilpasses de relevante regulativer og forskrifter på området. På den måde belaster og forurener vi naturen mindst muligt.

Du kan også selv være med til at tage ansvar og passe bedre på miljøet når du skal af med dine gamle hvidevarer. Læs mere om hvordan du kan komme af med dine gamle hvidevarer.

Læs mere

Send os en besked

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.