Silverline emhætte silverline
JG Nordic
Non-stop udvikling

Hos JG Nordic tror vi på, at funktionelle hvidevarer danner fundamentet for et smukt køkken. Derfor har vi siden begyndelsen haft et ønske om, at levere unikke hvidevarer hjem til individuelle køkkener. Vi ved, at et køkken oftest afspejler menneskers personlighed, og er med til at give den en særlig karakter.

Det er derfor ikke usandsynligt, at vores brand Silverline har fået uddelegeret prestigefyldte priser, som et bevis på dette.

SILVERLINE - PLATINUM design WINNER
MUSE AWARDS 2021

Muse awards er en internationale konkurrence, som afholdes af International Awards Associate (IAA), og som henvendersig til fagfolk fra forskellige brancher i håb om at fremme ekspertise inden for deres respektive områder.

– der er altid noget friskt og spændende fra konkurrenterne hvert år." IAA sikrer upartiskhed ogstrenge vurderingskriterier ved at oprette en jury bestående af branchefolk, der udviser høje standarder for ekspertise. Til gengæld ville juryen vælge en ny bølge affremragende enkeltpersoner eller organisationer, som sandsynligvis ville sætte nye benchmarks inden for deres områder.

For tredje gang er SILVERLINE den mest innovative
Most innovative brand of the year

SILVERLINE gør det igen-igen. Denne pris som sidst blev vundet i 2012, 2014 & 2018 er nu endnu engang vundet her i 2021.

”Det mest innovative mærke” hedder prisen oversat fra engelsk;  "Most Innovative Brand of the Year Award"

"Most Innovative Brand of the Year Award" er den højeste udemærkelse af Plus X Award, og gives til de mærker, der er på forkant med udviklingen i kvalitet og innovation med deres produkter.

"Best Brand of the Year 2019"
PLUS x Award

En Expert-Jury bestemmer ud fra de forskellige kvalitetskrav der er gældende for Innovationsprisen: Innovation, Design, Høj Kvalitet, Nem Betjening, Funktionalitet, Ergonomi og Bæredygtighed. 

Dette er unikt for Plus X Award. I modsætning til mange andre priser, der hovedsagligt betragtes som design-priser, er Plus X Awards tilgang med de 7 forskellige kvalitetsstempler meget mere differentieret. Derfor sætter Plus X Award standarden, for de bedste produkter og er uden sammenligning, garant for mærkets kvalitet overordnet set!